Dozen kerstpakkettenOm ruim tweeduizend kerstpakketten rond te brengen zijn vele handen nodig. Door het jaar organiseert Actie Stille Armoede diverse sponsoracties op bijvoorbeeld braderieën of andere evenementen. Het echte werk begint al in oktober, wanneer de kerstpakketten dienen te worden samengesteld, ingepakt en gesorteerd. Elk jaar zijn er vrijwilligers nodig die helpen de kerstpakketten verzendklaar te maken. Het samenstellen gebeurt meestal in 1 of 2 weekend. Ontzettend gezellig en heel belangrijk!

Nadat de pakketten zijn samengesteld komen er vrijwilligers uit heel het land naar Amsterdam om voor hun regio de pakketten op te halen en te verspreiden. Dit is misschien wel het meest dankbare werk wat er is; de pakketten afgeven bij de begunstigde(n). De reacties zijn vaak onbetaalbaar!

Wil je je op een leuke manier inzetten voor anderen? Kom meehelpen? De organisatie groeit en hulp is altijd welkom. Of je nu komt inpakken of gaat bezorgen, je doet dit duidelijk niet voor niets! Meld je aan bij Herman Farenhorst, bereikbaar onder herman @actiestillearmoede.nl . Je inzet wordt enorm gewaardeerd!