Dozen kerstpakkettenVelen van ons kunnen het zich niet voorstellen; de supermarkt inlopen met 6 euro op zak en voor 3 of 4 mensen eten kopen. Dit is hedendaagse realiteit! En dan is het ook moeilijk voor te stellen hoe blij mensen kunnen worden voor een kerstpakket vol met levensmiddelen en leuke kados voor hun kinderen enja!! zelfs aan de huisdieren denken we!! Zo belangrijk is dus dat beetje extra, juist tijdens de feestdagen. Sponsoren werven is een belangrijke inkomstenbron voor Stichting Actie Stille Armoede! Belangrijke deelnemers hiervan zijn bijvoorbeeld supermarkten, groothandels of rechtstreekse leveranciers. Zij zijn vaak in staat om grote hoeveeheden van bepaalde producten ter beschikking te stellen, iets wat uiteraard van groot belang is bij het samenstellen van de kerstpakketten. Zonder sponsoren geen lichtpuntje voor vele mensen! De afgelopen jaren hebben diverse (grotere) sponsoren zich echter zeer trouw bewezen en kunnen we op hen rekenen als het gaat om grootverpakkingen. Toch is het van groot belang dat we zoveel mogelijk diverse sponsoren gevonden krijgen. Enerzijds om mooie pakketten te maken met veel variatie, maar aan de andere kant zijn we nog maar een drupje op een gloeiende plaat. Ons doel is dan ook in de komende jaren nog veel meer mensen blij te mogen maken met een verrassing tijdens de feestdagen.

We hebben erg behoefte en belangstelling voor (houdbare) levensmiddelen, huishoudelijke artikelen en speelgoed; producten die voor mensen met een behoefte aan primaire benodigdheden nuttig zijn. En daar mag wat betreft eten uiteraard iets speciaals of iets lekkers bij zitten! Wilt u ons helpen door een dergelijke bijdrage te kunnen doen? Neem dan contact met ons op!

Helaas 🙁

Na lang vergaderen heeft het bestuur moeten besluiten dat er vanwege persoonlijke omstandigheden dit jaar geen kerstpakketten worden verzonden.

Dit is natuurlijk een moeilijk besluit en het doet ons pijn dat wij velen teleur moeten stellen.

Wij gaan er voor zorgen dat wij volgend jaar natuurlijk weer velen blij kunnen maken met een kerstpakket.