Stichting Actie Stille Armoede is de laatste jaren een aantal keren in het nieuws geweest, zoals kranten, tijdschriften en zelfs op televisie.

Hier onder volgen enkele voorbeelden:

Artikel MUG 2017 over de Omarmprijs 2017

Deze meneer wist niet van het bestaan van de Stichting actie stille armoede en het is ook maar de vraag of hij überhaupt een pakketje zou hebben aangevraagd. Hij is van de oudere generatie, neemt het leven zoals het komt en wordt daardoor een beetje vergeten. Het is zo’n oudere die we allemaal in de buurt hebben, je ziet hem zijn krantje halen en misschien zeg je wel eens goeie dag maar verder weten we niet zoveel over hem (of haar). Deze meneer is met stomheid geslagen als hij zomaar een kerstpakketje krijgt. Op de foto probeert hij de heerlijke sjaal uit die verhipte onhandige doos te krijgen. De man is ons enorm dankbaar, niet alleen voor het mooie pakket, maar vooral omdat er zomaar wildvreemde mensen aan hem hebben gedacht en kerst plotseling niet meer zo eenzaam is.

Hier een leuk radiofragment: http://radio.omroep.nl/i/46307/

Helaas 🙁

Na lang vergaderen heeft het bestuur moeten besluiten dat er vanwege persoonlijke omstandigheden dit jaar geen kerstpakketten worden verzonden.

Dit is natuurlijk een moeilijk besluit en het doet ons pijn dat wij velen teleur moeten stellen.

Wij gaan er voor zorgen dat wij volgend jaar natuurlijk weer velen blij kunnen maken met een kerstpakket.