kerstboom DonatieIedereen kan bijdrage door te doneren! Er zijn talloze goede doelen om aan te doneren en net als deze zijn ze net zo belangrijk. Ook voor Stichting Actie Stille Armoede geldt: zonder financiële bijdragen geen resultaat. En hoe mooi is het om bij te dragen aan een cadeautje voor iemand die u niet kent, maar waarvan u weet dat hun dankbaarheid ongelooflijk groot is?

Dicht in uw omgeving wonen talloze mensen die geen geld hebben voor boodschappen, laat staan voor een extraatje tijdens de kerstdagen. Uw donatie helpt mee meer mensen in stille armoede dat kleine beetje extra te geven, zowel op praktisch gebied (extra levensmiddelen), als op geestelijk gebied; want hoe fijn is het om te weten dat er mensen zijn die met je meeleven?

Of u nu een euro of een klein kapitaal doneert, elke bijdrage is van harte welkom. U kunt doneren via ons rekeningnummer (zie hieronder) en binnenkort ook via deze website en andere eenvoudige snelle manieren.

Help ons mee mensen dat steuntje te geven die zij tijdens de kerstdagen zo nodig hebben.

Doneer uw gift op rekeningnummer : NL68INGB0007383988 tnv Actie Stille Armoede.

Hartelijk dank! namens de Stichting Actie Stille Armoede

Helaas 🙁

Na lang vergaderen heeft het bestuur moeten besluiten dat er vanwege persoonlijke omstandigheden dit jaar geen kerstpakketten worden verzonden.

Dit is natuurlijk een moeilijk besluit en het doet ons pijn dat wij velen teleur moeten stellen.

Wij gaan er voor zorgen dat wij volgend jaar natuurlijk weer velen blij kunnen maken met een kerstpakket.